Rate this item
  • 0.00 / 5 5
(0 votes)

Veliko testiranje kruna
Usporedni test kruna iz vlastite proizvodnje i naše konkurencije

U želji da pružimo našim kupcima preciznije podatke vezane uz tehničke aspekte naših proizvoda, odlučili smo napraviti veliki usporedni test sa proizvodima naših konkurentata.

Izabrali smo krune FI102 sa 9 segmenata (zbog istih tvorničkih karateristikakod svih proizvođača).
Materijal predviđen za rezanje bio je betonski blok 1000x1000x280 mm izrađen od različitih agregata (od vapnenca do kvarca) uz udio armature do 6%.
Koristili smo HILTI DD350 bušilicu na 667 o/min.

Prilikom bušenja parametri koji su bilježeni bili su dubina bušenja u centimetrima / min te trajnost krune. Kao što je prikazano u usporednoj tablici, naše su krune u istim uvjetima u dubini bušenja po minuti pokazale oko 15% veći učinak dok je kod trajnosti segmenata razlika između naših kruna i konkurencije 4 do 5 puta dulja u korist naših kruna.

 

usporedba-alata

Iako brojevi govore sami za sebe, našu kvalitetu prije svega pokazuje Vaše dugogodišnje povjerenje i veliki broj prodanih kruna u gotovo svim segmentima građevinske industrije, kao i proizvodnje i obrade kamena.
Veselimo se predstavljanju još kvalitetnijih proizvoda koje trenutno razvijamo.

Vađ Diateh

Previous Post U STAKLU ZAJEDNO ANTON VRLIĆ I STUDENTI AKADEMIJE LIKOVNIH UMJETNOSTI 14.7.2O16.- 1.9.2O16. SVEUČILIŠTA U ZAGREBU
Next Post Posjetite na na sajmu Marmomacc 2016

Odgovori