DIATEH, sa sjedištem u Zagrebu prepoznatljiv je na području Hrvatske te JI Europe. Naša glavna odlika – kvaliteta i flesibilnost – pružaju nam prednost kod proizvodnje posebnih alata specifično zamišljenih i prilagođenih našim kupcima.

Razvoj, misija i vizija kroz povijest …

Povijest kreće 2003. godine kada se osniva Obrt Diateh, vl. Armina Šisteka sa adresom djelovanja Hrastovička 33, Lučko.  Međutim povijest datira još od davne 1987. godine kada gdin. Asmir Šistek osniva u BIH obrt pod nazivom Dijamant Servis. Dugi niz godina obrt vrlo uspješno djeluje, ali razvoj obrtničke tradicije zaustavlja rat i preseljenje obitelji u Zagreb. Unatoč stihiji, nastavlja se poslovanje koje se vrlo brzo proširuje na cijelu Hrvatsku.  

Dugogodišnje iskustvo kako to u pravilu i biva, prelazi sa oca na sina što je svakako pridonijelo bržem proboju na tržište ali dugogodišnja reputacija – kvalitetnih proizvođača alata – uistinu je dala zdrave temelje za napredak i daljnji profesionalni razvoj …

2016 godine obrt se gasi a prijenos gospodarske cjeline okreće novu stranicu i zapis DIATEH d.o.o., za proizvodnju i prodaju dijamantnog alata.

DIATEH d.o.o., danas posluje kao suvremeno, tržišno orijentirano društvo!

Lider i direktor Armin Šistek, dipl.oec.  sa svojim tehničkim osobljem, u radu spaja tradiciju sa suvremenim tehnološkim novitetima.  Proizvodnja alata kompleksan je posao ako uzmemo u obzir da se potrebe i želje kupaca stalno mijenjaju. Međutim, ono na čemu DIATEH inzistira i od čega ne odustaje su kvaliteta, multifunkcionalnost i raspoloživost.     

Trgovačko poslovanje iz prodajnog salona u Lučkom, Hrastovička 33 – kao centra – preko motiviranih trgovačkih putnika na terenu i distributivnog kanala Overseas Expressa svakodnevno uspješno usmjerava alat prema krajnjim kupcima diljem cijele Hrvatske, BIH , Slovenije i šire. Osim brze dostave kupci sve više traže prilagodbu alata samo za njih ili izradu po točno određenom nacrtu.

Kreativan dizajnerski koncept izrade web stranice prepušten je dugogodišnjem suradnik, dipl.graf.ing.  Mariju Žepiću. Njegov smisao za jednostavnost i brzi pregled kataloga alata ili strojeva omogućio je internetskim korisnicima da virtualno upoznaju cjelokupni asortima naših proizvoda. Jednim klikom u bilo koje vrijeme moguće je poslati upit ili narudžbenicu.   

Naša najveća vrijednost su naši predani zaposlenici, spremni na odricanja radi jačanja brojnih poslovnih aktivnosti usmjerenih ka postizanju što većeg zadovoljstva kupaca i ostalih naših potrošača.

Biti na pravom mjestu u pravo vrijeme, možete ako kupac u vama prepozna pouzdanog partnera i jak tržišni brend.

DIATEH d.o.o., sutra orijentiran je na izvoz prema svim svjetskim tržištima!

Marketinški iskorak s ciljem osmišljavanja novog koncepta komunikacije s tržištem uveli smo u izlaganju na međunarodnom sajmu Marmomacc Italija, gdje smo stupili u kontakt sa zainteresiranim kupcima iz EU, Kanade, Australije i Afrike.  

U skorijoj budućnosti želja nam je nastupiti na najvećem sajmu građevine i industrije u Munchenu i to u vlastitom aranžmanu.  Zato sve razvojne planove usmjeravamo prema proširenju proizvodnih kapaciteta sa ciljem stvaranja što snažnijeg brenda, a sve izvozne planove ka jačanju izvoza na tržište zapadnoevropskih zemalja i SAD-a.

 

DIATEH je na hrvatskom tržištu a i šire postao brend – koji odražava tradiciju – najsuvremeniju tehnologiju proizvodnje – kvalitetu i garanciju proizvoda i usluge!

Prednosti korištenja Diateh alata su:

  • Alate proizvodimo tako da su moguće izvedbe alata prilagođene kupcu i njegovim radnim uvjetima ovisno o snazi stroja, radnoj brzini,  materijalu koji se obrađuje te načinu korištenja alata (na suho, na vodu, sa pojačanim vibracija, ručno/strojno, …), što rezultira na rad alata bez problema te sa maksimalno dobrim rezultatima.
  • Tehnologije koje koristimo u svrhu povećanja kvalitete alata: lasersko varenje segmenata (segment ostaje na alatu do kraja životnog ciklusa alata), vezivo speedcut (povećava brzinu rezanja), dijamant tretiran titanom (bolje rezne performanse u armiranom betonu), vezivo longlife (povećava trajnost alata), precizna izrada alata (smanjuje vibracije tokom rada), prilagođena unutarnja napetost (smanjuje mogućnost privremene i trajne deformacije tijela alata).

Testiranje alata:

U našem prostoru za testiranje alata moguće je napraviti demonstraciju alata i strojeva te organizirati obuku vaših djelatnika za rad sa dijamantnim alatom i strojevima (kod kupnje novog stroja obuka je besplatna).

Garancija na alat i strojeve:

Nudimo garanciju na strojeve u trajanju od 12 mj te garanciju na alat u trajanju od 12 mj ili do 20 % potrošenosti alata.

Mogućnost reparacije i servisa: 

Kao proizvođači u mogućnosti smo raditi reparacije potrošenih alata ako to tehnički uvjeti dozvoljavaju.

Tehnička podrška:

U slučaju problema sa korištenjem alata i strojeva nudimo tehničku podršku telefonski, mailom ili kod kupca direkton na terenu te sa njim zajedno rješavamo nastale probleme.

Osigurana isporuka:

Odlikuje nas velika fleksibilnost i prilagodba potrebama kupca, te brzi rok isporuke budući da većinu alata imamo na skladištu.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

UVJETI PRODAJE, PLAĆANJA I DOSTAVE

CIJENE:
U katalogu su iskazane veleprodajne cijene izražene u eurima, bez PDV-a.
Za protuvrijednost u kunama vrijedi srednji tečaj Hrvatske narodne banke.

 

RABAT:
Na veleprodajne cijene odobravamo rabate utanačene ugovorom ili odobrene u posebnoj ponudi

 

PLAĆANJE
Prema ponudi ili ugovoru virmanskom doznakom, te karticama (American express, VISA, Master, Meastro, Diners, VISA electron) i na drugi ugovoreni način na naš transakcijski račun otvoren u RBA banci :

Žiro račun : 2484008-1107551802 RBA
IBAN : HR1524840081107551802
SWIFT : RZBHHR2X
PDV ID/EORI : HR36086299082
OIB : 36086299082

 

ISPORUKA
Prvi radni dan po primitiku narudžbe ili prema s kupcima usklađenim rokovima (osim kod velikih narudžbi ili robe koje trenutno nemamo na skladištu).
Proizvode isporučujemo prema tvorničkim karakteristikama naznačenim u katalogu
Eventualne izmjene na strojevma posebno se naplaćuju (1 radni sat = 250,00 kn)
Strojevi se isplaćuju po uplati sredstava na gore navedeni račun osim ako nije drugačije dogovoreno
Strojevi su vlasništvo DIATEHA sve dok se ne uplate u cjelosti.

 

MJESTO ISPORUKE
Skladište DIATEH-a, Hrastovička 33, Lučko Zagreb
Za slanje robe ne Vašu adresu potrebno je naznačiti adresu isporuke
Prijevoz isporuke plaća kupac po cijeni Overseas expressa
Za eventualne probleme kod isporuke odgovorni su dostavni servisi

 

KVALITETA
Proizvodi navedeni u katalogu podržavaju normu CE kvalitete
Svi strojevi imaju garanciju od 12 mjeseci i osiguran servis u DIATEH d.o.o. Hrastovička 33, Lučko Zagreb

 

OSTALO
Za sve što uvjetima nije utanačeno vrijede zakonske uzance za promet roba.
Kod prekoračenja valuta plaćanja zaračunavaju se zakonski propisane kamate
U slučaju spora nadležan je Trgovački sud u Zagrebu