Rate this item
  • 0.00 / 5 5
(0 votes)

I ove godine, uspješno smo nastupili na sajmu Marmomacc 2016 u sklopu hrvatskog štanda Croatia – HGK  Split.

 

marmomacc-logo-2016-72-dpi
Marmomacc, kao jedan od vodećih međunarodnih događaja posvećenih sektoru proizvodnje kamena, alata i strojeva za obradu istog,  daje uvid u najbolje proizvodne tradicije i inovacije na svjetskoj razini.

Na Marmomaccu u prosjeku nastupi više od1.500 izlagača iz više od 50 zemalja, a ovogodišnji sajam ne bilježi samo porast broja posjetitelja u odnosu na prošlu godinu (kada ga je obišlo oko 67.000 posjetitelja iz 150 zemalja), već i rekordnu posjećenost.

Na površini od 128 četvornih metara, u Veroni se predstavilo pet hrvatskih izlagača od kojih su većina upravo naši vjerni kupci dijamantnog alata u sektoru proizvodnje i obrade kamena. Kao jedini hrvatski izlagač dijamantnog alata, uspostavili smo brojne poslovne kontakte, a osobito smo zadovojni velikom posjećenošću i interesom potencijalnih kao i stalnih kupaca.

Hrvatske su izlagače posjetili i predstavnici Veleposlanstva RH u Italiji, Nataša Degiuli Kos i Ilija Želalić.

Diateh je i ove godine predstavio novitete iz svoje proizvodnje, od novih vakumskih diskova i kruna do naših nadaleko poznatih diskova i sajli za rezanje kamena.

Veselimo se sljedećoj godini i sajmu Marmomacc 2017 i novim izazovima koji su pred nama i novitetima koje ćemo poredstaviti u nadolazećem razdoblju.

Vaš Diateh

Previous Post Posjetite na na sajmu Marmomacc 2016
Next Post Ponovno u središtu zanimanja - Privredni vjesnik o Diatehu

Odgovori